Ombalansering, max 10 fonder
Sök:

Ombalansering, max 10 fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Malin

ställde för sedan frågan: Ombalansering, max 10 fonder

Hej!Lyssnade på ditt avsnitt om ombalansering där du nämner att man max kan ha 10 fonder. Kan du förklara hur du menar där?Jag sparar på nordnet och har väl inte direkt varit aktiv tidigare men tänkte gå till att vara mer aktiv i mitt sparande. Så kan hända att jag missat det där med max 10, men så vitt jag vet så kan man ha mer än 10 fonder i sitt sparande i nordnet.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du kan ha hur många fonder du vill. Men färre fonder ger en enklare portfölj att underhålla.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Som CL skriver så är det enklare med färre fonder att ombalansera.

  Jag tycker det räcker med den förenklade versionen av Jans portföljer, eventuellt någon extra fond för ”Tillväxtmarknader” men sedan räcker det.

  Läs gärna om ”Ombalansering” här!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-26 klockan 08:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.