Ombalanseringsmall 2020
Sök:

Ombalanseringsmall 2020

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik Andershed

ställde för sedan frågan: Ombalanseringsmall 2020

Hej! Först måste jag tacka för en super bra sida! Och vi har investerat i 20 Global barn. Och nu har vi laddat ner erat excel doc och vi förstår inte helt. Vi spar 3900 per månad i dessa fonder.Ska vi verkligen sälja de fonder/aktier som just nu går som tåget? I vårt förslag ska vi sälja 71% av Handelsbanken GI Småbolag; 41% SEF investmentbolag; 100% Spiltan Räntefond Sverige; 100% Spiltan aktiefond investmentbolag, 100% SPP Global plus A.Stort tack på förhand!/ErikPS: jag kan inte skicka med en bild på vårt doc via formuläret på eran sida.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Varför byta ut de fonder som går som dom ska och du tror på dom i ett år till?

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Det låter som att du missat att manuellt ställa in vilken fördelning du vill ha på fonderna efter att ombalanseringen är genomförd. Utan bild är det förstås en gissning från min sida.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-24 klockan 22:12 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.