Omballansering av nybörjarportföljen nu eller avvakta?
Sök:

Omballansering av nybörjarportföljen nu eller avvakta?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mats Eriksson

ställde för sedan frågan: Omballansering av nybörjarportföljen nu eller avvakta?

Jag har inte omballanserat min nybörjarportfölj ännu och hade tänkt göra det nu. Vad är rådet, avvakta ytterligare börsfall eller spelar det ingen större roll b’även om börsen tappar ytterligare 10-15%?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Eftersom det är lönlöst att försöka tajma eller ”second guess“ så föreslår jag att du håller dig till planen du bestämt sedan tidigare.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Som ML skriver så är det svårt att veta när de väl vänder.

  Hade du däremot inte gjort ombalanseringen än men hade tänkt göra det inom kort så är det vä lett bra läge att göra det på nu?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-29 klockan 21:03 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.