Omförhandla uttag av tjänstepension
Sök:

Omförhandla uttag av tjänstepension

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lasse

ställde för sedan frågan: Omförhandla uttag av tjänstepension

Hej, jag flyttade till Frankrike för några år sen och bestämde mig då för att ta ut min tjänstepension på 10 år. Nu har det hänt saker i min familj som gör att jag vill skriva hem mig igen. Någonstans har jag läst att man har rätt att omförhandla uttaget efter 5 år. Jag vill omförhandla till livslångt uttag för att inte skatten ska bli för hög.

Är det möjligt och hur gör jag i så fall?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Enligt vad jag har lärt mig kan man inte ångra sig.

Saker och ting förändras dock ibland. Du får helt enkelt kontakta din pensionsutbetalare och fråga!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-10-11 klockan 15:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.