Onlinekurs inom privatekonomi
Sök:

Onlinekurs inom privatekonomi

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Edward Simberg

ställde för sedan frågan: Onlinekurs inom privatekonomi

Hej allihop!

Antingen är jag en kass googlare eller så finns det helt enkelt ingen onlinekurs inom privatekonomi och/eller hur man bygger sin eget plan. Är det någon som vet någon som är anpassad för svenska marknaden?

 

Tack :)

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Edward!

Unga aktiesparare har en utbildning som heter UA-Akademin, en kurs som går igenom basen för privatekonomi, pension och sparande samt aktier och fonder.
Nu vet jag inte hur gammal du är men denna finns för dess medlemmar som är upp till och med 28 år.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tack för svar Robin – mycket uppskattat.

  Jag tyvärr över 30 så det funkar inte för mig dessvärre :/

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Edward

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-23 klockan 12:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.