Önskar tips på oberoende finansellrådgivare
Sök:

Önskar tips på oberoende finansellrådgivare

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Åsa Höjdegård

ställde för sedan frågan: Önskar tips på oberoende finansellrådgivare

Hej!! 😊

Jag är en flitig lyssnare av er podcast. Tack vad ni är bra 👍🏻
I senaste podden pratade ni om oberoende finansrådgivare och jag uppfattade att man kunde kontakta er för att få tips på vilka ni rekommenderar.

Hälsar Åsa.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Helt rätt. För att få bra tips kan du mejla Jan direkt på janATrikatillsammans.se.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

En utmärkt oberoende finansrådgivare är Småspararguiden https://www.smaspararguiden.se/

Dom kan du lugnt kontakta för att få bra rådgivning.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-10 klockan 06:50 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.