Öppnar man bolag i Frankrike eller i Sverige, vad är bäst?
Sök:

Öppnar man bolag i Frankrike eller i Sverige, vad är bäst?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ahmed

Den här artikeln publicerades 2017-10-01 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Öppnar man bolag i Frankrike eller i Sverige, vad är bäst?

Hej Jan!

Stort fan av din page, läst den ett tag nu!

Vi är två personer som har tänkt att sälja en tjänst i Frankrike. Verksamheten skall dock huvudsakligen bedrivas i Sverige. Öppnar man bolag i Frankrike eller i Sverige, vad är bäst?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är inte fråga om val, utan om vilka regler som gäller. Bedriver du näringsverksamhet i Sverige så skall du givetvis betala moms och skatt i Sverige.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Kanske formulerade mig dåligt, vi har tänkt att sälja tjänsten i Frankrike. Men vi har tänkt att sökta allting från Sverige. Öppnar man då bolag i Frankrike eller i Sverige?

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Ahmed

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-01 klockan 00:30 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.