Opti /Lysa.
Sök:

Opti /Lysa.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Dreveborn

ställde för sedan frågan: Opti /Lysa.

Hej Jan.

Funderingar.

Har du helt tagit bort Opti i dina resonemang ang. robotar. Det nämns nu mera aldrig. Bara Lysa hela tiden.

En annan fundering. Varför denna skräck för räntefonden i Spiltan. De är ju köpta med en viss utlovad ränta och om de inte ska säljas och tex. Volvo eller SBAB inte kursar kommer de leverera ränta fram till förfallodagen. Är nuläget  inte lite som att försöka sälja sin MC sporthoj i december mitt i en snöstorm och undra varför det inte finns köpare?

Hälsningar

Göran D

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-11 klockan 10:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.