Oscars properties holding
Sök:

Oscars properties holding

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Linn

ställde för sedan frågan: Oscars properties holding

Hej

Undrar lite om vad ni säger om Oscars properties holding. Är de något man ska satsa på och ha under en längre tid eller är det väldigt osäkert då de gått lite skakigt. Känner mig lite osäker och vill gärna ha era tankar om det

Med vänlig hälsning,

Linn

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag hade hållit mig borta helt från det bolaget.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Linn!

Bolaget Oscar Properties har haft stora problem med att inte fått sålt sina nybyggnationer, på det sättet så har dom fått slutat bygga vissa fastigheter nu bara för att pengarna inte finns.

Bolagets verksamhet är just att utveckla fastigheter och göra premiumlägenheter, den marknaden har inte gått så bra senaste och därav dålig ekonomi i bolaget.

Jag hade hållit mig borta!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-01 klockan 11:50 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.