Översikt över hinkarna
Sök:

Översikt över hinkarna

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anton

ställde för sedan frågan: Översikt över hinkarna

Hej!

Jag använder Avanza och undrar hur ni har valt att lägga upp det för att på ett smidigt sätt separera mellanrisk- och passiva hinken? Har ni skapat ett ISK-konto för respektive hink?

Med vänlig hälsning Anton

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Ja, personligen föredrar jag olika depåer för olika tidshorisont. Tyckte det blir lättare att hålla koll och separera dem då.

Hälsningar
Elin

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tack för svar.

  Med vänlig hälsning Anton

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Anton

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag kör tre konton hos Lysa som jag döpt Högrisk, Mellanrisk och Lågrisk. 90/10, 60/40 samt 30/70. Månadssparar till alla tre med olika belopp.

Blir knepigt annars tycker jag.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-26 klockan 16:55 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.