Översikt - Sparande på flera håll
Sök:

Översikt – Sparande på flera håll

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Robin

ställde för sedan frågan: Översikt – Sparande på flera håll

Hej!

Jag har idag sparande på bankkonto, ISK hos avanza, opti, dreams samt VP hos NOWO. Därutöver tjänstepension.

Finns det någon bra tjänsta för att sammanställa ens innehav så man snabbt kan få en överblick? Jag tänker kanske en app eller hemsida där man fyller i sitt fondinnehav som sedan följer värdet automatiskt. Eller ämne hellre något som kan hämta ens innehav från olika institut.

Jag har provat appen zlantar men den kan inte hämta från alla mina banker. Den har heller inte funktion för manuell inmatning av det som fattas.

 

Det finns 3 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Jag kommer innan månaden slut släppa en webbapplikation som gör exakt det här. 👍

Om du vill vara med och beta-testa appen, återkom till mig på mejl janATrikatillsammans.se så kan jag återkomma med instruktioner.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tack Jan! Jag har mailat dig.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin
 2. Vit pil

  Är denna app lanserad?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Hampus Jonsson

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag använder Tink för att få översikt över utgifter/inkomster men där kan man inte se tjänstepension och jag tror att de saknar koppling till vissa nischbanker. Jag använder Excel för att få översikt över mitt totala sparande, det tar lite tid att vänja sig vid (och att genomföra, särskilt första gången) men du får det också precis som du vill.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Samma här. Kalkylark på Google Drive som jag fyller i en gång i månaden. Jag började med en enkel idé om tre kolumner: tillgångar, skulder, summa. Sedan har jag lagt till en del fält över åren (förändring i summa sedan förra månaden, förändring i snitt senaste tre månaderna, värde på bostad etc).

  Tink använder jag för budgetering och se vart mina pengar tar vägen. Den kan som sagt inte binda in allt sparande och de sparar också bara 12 månaders historik.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Emil Vikström

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag har ett excelark jag fyller i en gång i kvartalet. Varför krångla till det? :-)

Jag fyller inte i varje värdepapper utan bara summor för ett antal olika kategorier.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-01 klockan 09:36 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂