Patreon
Sök:

Patreon

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin

ställde för sedan frågan: Patreon

Hej Jan,Då jag inte är något större fan av att binda upp mig på en månadskostnad så undrar jag om det finns någon möjlighet att donera/betala för mig utan att binda upp mig? Det kommer säkert att motsvara 3$ eller mer per månad så det är inte summan som är intressant. Det gick tyvärr inte att göra custom one time på Patreon, vilket skulle ha löst mina problem.Jag känner inte att jag har några behov av t ex. att få tillgång till de olika sakerna som stod beskrivna, utan det är enbart i syfte att stödja siten.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

@Jan: Kan du inte öppna ett PayPal och en Donate-knapp?

/Fredrik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-15 klockan 06:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.