Pcell aktie
Sök:

Pcell aktie

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Valerio

ställde för sedan frågan: Pcell aktie

Hej

någon som investerar i pcell? undrar vad som kommer att hända om Bosch köpte det och varför deras ledning säljer aktier nu?

 

är det dags att köpa mer? vad som händer med våra aktier om det säljs till Bosch?

Tack

 

Valerio

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ännu ett förlustbolag som satsar på ny teknik. Går det bra har dragit en vinstlott, går det dåligt löper du risk att förlora dina pengar. Du bestämmer själv din risknivå. Själv tycker jag risken är för hög.

Deras teknik prövades för första gången förra året på ett helrenoverat bostadsområde i Vårgårda. Inom något år lär vi få veta hur resultatet blir.

Skulle Bosh vilja köpa bolaget, så kommer ett erbjudande om inlösen till dig som aktieägare.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-08 klockan 01:28 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂