Pension
Sök:

Pension

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tobbe

ställde för sedan frågan: Pension

Har idag AMF avtalspension SAF-LO Traditionell försäkring som tjänstepension. Är 28 år och undrar om man ska ha kvar den eller om man ska flytta den. Går det att flytta till Avanza eller är det redan ett bra val

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

AMF är billiga och bra. Däremot är Traditionell försäkring mer eller mindre en katastrof vid så unga år. Ändra så fort du kan. Har du läst denna blogg så vet du att breda fonder med låga avgifter är det som gäller.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Ps. Du kan inte flytta till Avanza. Du får däremot möjlighet att göra ett antal val på olika fonder.

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    Nestor

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-06-29 klockan 16:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.