Pensionen är alldeles för komplex för oss dödliga..
Sök:

Pensionen är alldeles för komplex för oss dödliga..

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kushtrim

ställde för sedan frågan: Pensionen är alldeles för komplex för oss dödliga..

Hej Jan! Vill främst tacka för en otrolig blogg och en riktigt intressant podd (och YT kanal). Du och din fru är en klockren duo.

Pensionen är riktigt klurig tycker jag! Det vore riktigt kul om du skulle kunna unna oss läsare/lyssnare/tittare ett helt avsnitt där du går igenom det oranga kuvertet. Jag lyckas inte alls förstå hur det fungerar.

Tack igen för all din tid du lägger här! Det uppskattar!

Mvh,

Kushtrim.

Må bäst.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Spännande förslag. Tack!

Jag ska prata med Caroline och så planerar vi in det. :-)

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-04-03 klockan 21:28 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.