Pensions hjälp.
Sök:

Pensions hjälp.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ronnie Svensson

ställde för sedan frågan: Pensions hjälp.

Hej undrar om detta kan funka. Har två fonder Carnegie strategi a, core ny teknik a. Sparar 2500 i månaden per fond. Ska spara i 15år.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är ganska dyra fonder. Avgifterna äter upp en hel del av avkastningen. De täcker bara in Norden också. Det som brukar rekommenderas har är billiga indexfonder som investerar globalt.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Ronnie!

Rekommenderar några artiklar som du kan läsa för att lära dig lite om fondsparande och hur man kan lägga upp det:

Hoppas denna informationen hjälper dig i ditt sparande!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-01 klockan 07:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.