Pensionspara ips pf isk
Sök:

Pensionspara ips pf isk

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Susanne

ställde för sedan frågan: Pensionspara ips pf isk

Hej,

Jag har eget företag och har sparat i både IPS och PF och har ca 50.000 i vardera. Ska jag fortsätta spara i dessa med typ Globala barnportföljen, alltså samma i båda? Det går väl inte att ta ut pengarna? Och man inte ska fortsätta spara, låter man det bara ligga? Jag tänkte att jag istället skulle börjat spara till pensionen i ett ISK.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Susanne!

Det bästa är nog att låt dom två kontona ligga enligt globala barnportföljen, sedan börja spara på nytt i ett ISK framöver.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-18 klockan 04:56 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.