Placera pengar från sparkonto
Sök:

Placera pengar från sparkonto

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Emil

ställde för sedan frågan: Placera pengar från sparkonto

Hej! Har sedan jag blev myndig sparat mina pengar på sparkonto och mest lagt pengar på hög. Men jag har precis börjat med fonder och inser att det är ett betydligt effektivare sparande. I nuläget har jag drygt 300 000 kr sparade på mitt sparkonto och funderar på att plocka ut från detta och placera i fonder istället. Jag är 25 år gammal och har tiden för mig att våga ta risker.

Vad bör vara den bästa strategin i min situation?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Emil,

Kolla gärna in avsnittet om ”Fyra-Hinkar-Strategin”, sedan kan du kolla in ”Globala Barnportföljen”.

Återkom sen om du har några fler frågor!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-10-12 klockan 22:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.