Placering av innehav i IPS, 50 år.
Sök:

Placering av innehav i IPS, 50 år.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Per

ställde för sedan frågan: Placering av innehav i IPS, 50 år.

Hej!

Har precis flyttat mitt IPS från annan bank till Avanza.

Det sker såklart inget sparande längre till detta IPS-konto och värdet är cirka 100 000:-

Är snart 50 fyllda och funderar på att spara dessa enligt globala barnportföljens fondinnehav.

Är det dumt med tanke på min ålder? Även om jag kan börja plocka ut dem om 5 år så vet jag inte i dagsläget om jag känner något behov av det.

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-13 klockan 20:22 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.