Placering
Sök:

Placering

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lena Forsman

ställde för sedan frågan: Placering

Hej! Har avsatt ett månadssparande sedan 14 år i en Kapitalförsäkring på Folksam. Nu funderar jag på att ta ut de ca.

200 000 kr och placera räntebärande eller en någorlunda säker fond. Kapitalförsäkringens avgifter äter upp ev vinst, tycker jag. Var bör jag placera mina besparingar?

Tack på förhand/Lena

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Lena!

Din sparhorisont får berätta vilken risk du vill ha i en fondportfölj.

Tycker att du ska läsa om ”Fyra-Hinkar-Strategin” och sedan gå in på ”Nybörjarportföljen” samt ”Globala Barnportföljen”.

Återkom efter detta om du har några frågor!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-31 klockan 09:40 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.