Planer med era investeringar i månadsspar för Rikatillsammans-portföljen
Sök:

Planer med era investeringar i månadsspar för Rikatillsammans-portföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andreas

ställde för sedan frågan: Planer med era investeringar i månadsspar för Rikatillsammans-portföljen

Hej,

Vad har ni för kommande planer med era investeringar i månadsspar för Rikatillsammans-portföljen nu när lagen om att de ej går att handla ETF:er på amerikanska börsen? Så som jag har fattat det i inlägget som Jan skrev så ser det ut som om portföljen behöver läggas ner. Men vad innebär detta rent praktiskt?

Idag har jag en rikatillsammans-portfölj på Nordnet på ett investeringssparkonto.

Är det bästa att sälja allt innehav i rikatillsammans-portföljen och satsa på nybörjarportföljen istället på samma investeringssparkonto?

Eller bibehålla rikatillsammans-portföljen och öppna upp ett nytt investeringssparkonto och köra på nybörjarportföljen på det nya investeringssparkontot?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag har inte riktigt löst den här frågan än, men jag återkommer med en artikel förhoppningsvis senare i veckan. Allt beror på hur många av fonderna som jag lyckas ersätta.

Läs gärna även artikeln och kommentarerna:

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-27 klockan 08:23 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.