Plusbok - ge tips på bra böcker om ekonomi för en billig penning
Sök:

Plusbok – ge tips på bra böcker om ekonomi för en billig penning

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Christian Dingwell

ställde för sedan frågan: Plusbok – ge tips på bra böcker om ekonomi för en billig penning

Hej

Det finns många bra böcker om privatekonomi. Att köpa på nätet är billigare än butik, det vet vi. Jag i min enfald brukar hänga på adlibris och bokus men i dag hittade jag plusbok.se som vansanslöst billigt. Så har du en favoritbok, titta gärna om den finns på plusbok.se och gör den det kommentera det i detta inlägg så blir denna tråd som en bokrekommendationstråd.

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Gillar konceptet, men tycker det var dåligt utbud, de verkar inte ha så många titlar på engelska heller.

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    Alexander

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Spara med barnen : från veckopeng till egen lägenhet

https://www.plusbok.se/spara-med-barnen-fraan-veckopeng-till-egen-laegenhet-claes-hemberg-9789173590518/

Provocerande bok för min del eftersom jag vill lägga en bra ekonomisk grund för min son men författaren argumenterar för, precis som Jan, att det är en björntjänst att skänka bort en för stor summa pengar till sitt barn.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-23 klockan 22:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.