Podcast till Spotify
Sök:

Podcast till Spotify

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Adam

ställde för sedan frågan: Podcast till Spotify

Undrar om ni kan lägga ut er podcast även på Spotify?
/Adam

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Handlar tyvärr mest om att jag inte har fått in den till Spotify. Har anmält den flera gånger tyvärr… :-/

Ska försöka igen! Tack för att ni bryr er!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Samma här, hade vart ett ritkigt lyft att få podden till Spotify så den kan syncas med mer enhter automatiskt. Är detta något som ligger i pipen?, känns ju som det är lättre att nå ut till fler då också.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-10 klockan 11:24 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.