Portföljförvaltare i Sverige
Sök:

Portföljförvaltare i Sverige

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ann

ställde för sedan frågan: Portföljförvaltare i Sverige

Vilken bank el förvaltare åtar sig/är bäst på förmögenhetsförvaltning i Sverige för privat person utflyttad till USA ? Deklarerar world wide income i USA.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Ann!

Varför inte placera pengarna själv?
Du kommer få en billigare förvaltning som står sig mot de du tänker lägga förvaltningen hos.

Är det något speciellt du vill ha hjälp med i förvaltningen?
Annars så rekommenderar jag att du kollar in ”Fyra-Hinkar-Strategin” och ”Globala Barnportföljen”.

Sedan har Jan några oberoende rådgivare som du eventuellt skulle kunna ta kontakt med om du vill ha just oberoende rådgivning. Du hittar dom presenterade av Jan i denna länken.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-25 klockan 15:42 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.