Portfoljstruktur Nordnet
Sök:

Portfoljstruktur Nordnet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Niclas

ställde för sedan frågan: Portfoljstruktur Nordnet

Hej!

Jag ar ny på Nordnet och ska satta upp A) Globala Barnportfoljen samt B) Nyborjarportfoljen. Hur strukturerar ni ert sparande i portfoljer, dvs. hur skiljer ni på A och B? Har ni ett konto per portfolj?

 

Tacksam for svar!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Niclas!

Dom flesta har nog ett konto för varje portfölj, så ett ISK för ”Globala Barnportföljen” och en för ”Nybörjarportföljen”. Den förstnämnda brukar användas som den passiva delen i ”Fyra Hinkar Strategin” även kallad hink 3.
Nybörjarportföljen brukar bli hink 2 och nämns som mellanriskhinken.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tänk vad bra med virtuella portföljer, där man kan spåra utdelning,tillväxt, sammansättning och fördelning. Tillochmed risk och korrelation i den virtuella portföljen.

  Fast det kanske är för mycket begärt av en nätbank? 😂

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Johan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-27 klockan 15:23 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.