Premieobligationer
Sök:

Premieobligationer

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Bellan

ställde för sedan frågan: Premieobligationer

Vad gör man med ärvda premieobligationer (marknadsvärde 50 000) sälja eller ha kvar?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Premiebligationer var intressant på 80-talet men känns fullständigt ointressant idag.

I stället för ränta lottas avkastningen ut. Med andra ord låg eller ingen avkastning (om du inte har svintur) och ingen ränta på räntaeffekt på dina satsade pengar.

Sälj omedelbart och köp något annat. Vill du, kan du för att få en viss spänning köpa en trisslott i kvartalet i stället…..

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-29 klockan 13:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.