Prisskillnader på fonder Avanza vs Nordnet ?
Sök:

Prisskillnader på fonder Avanza vs Nordnet ?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mark

ställde för sedan frågan: Prisskillnader på fonder Avanza vs Nordnet ?

Hej, Jag kan inte bestämma om jag ska öppna konto på Avanza el Nordnet med handel av fonder. På Avanzas sida står det produktens avgift varav förvaltningsavgift som brukar vara olika. Det är något som inte står på Nordnet. Vad jag undrar är helt enkelt om en fond kan kosta olika beroende på om jag köper fonden hos Avanza el Nordnet? Finns det dolda avgifter hos förvaltarna, tex valutaavgifter på fonder?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Samma pris på båda bankerna. Välj den bank som du tycker är bästa datamässigt.

Visst skär bankerna emellan, när man växlar valuta. Ingen vill ju jobba gratis. Differensen är dock oerhört mycket mindre än när du handlar din valuta hos Forex.


Den här artikeln publicerades 2018-10-06 klockan 12:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂