Privat lån till hyresfastigheter
Sök:

Privat lån till hyresfastigheter

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Patrik

ställde för sedan frågan: Privat lån till hyresfastigheter

Hej!

Jag äger hyresfastigheter privat och har fått lån via banken. Räntan har alltid varit lite hög men jag var glad att jag ens fick lån. Nu har jag drivit detta i några år och det går bra så jag tycker jag borde kunna hitta någon bank som är intresserad att ge bättre ränta än de ca 2,5% jag har idag.

Jag finner det dock svårt då ansökningar via nätet är alla baserade på att man lånar till en villa och möjligtvis ett fritidshus. Jag har varit i kontakt med företagsavdelningen på ett par banker men dom har inte visat något intresse. Har ni några tips? Har funderat på att begära ut amorteringsunderlag och se om dom självmant vill sänka räntan, enligt tips från podden.

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-10-13 klockan 18:14 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.