Protolabs
Sök:

Protolabs

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Christian Lundgren

ställde för sedan frågan: Protolabs

Hej!

 

Intresserar mig för att investera i Protolabs. Läste en intressant artikel om hur en väg ur krisen för flygindustrin kan bli drönarutveckling för leveranser. Från transportochlogistik.se men jag ser inte att länken kom med här..?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

..ja, alltså, är det någon som attraheras som jag av dem, eller ställer sig kalla till densamma?

 

https://www.transportochlogistik.se/20200429/10816/kommersiella-leveranser-med-dronare-allt-mer-aktuella

 

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-14 klockan 11:07 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.