R
Sök:

R

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Susanna Bengtsson

ställde för sedan frågan: R

Hej!
Hur gör jag för att investera i rika tillsammansportföljen?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Vill man spara i den portfölj som heter RikaTillsammans-portföljen rekommenderar jag att du läser inlägget om det. Du kan även kika på vad Jan själv har i den portföljen på Shareville, länk bifogad. Det finns också en inlägg som är just kom-igång med nybörjarportföljen! Ha dock i åtanke att det är en mer avancerad portfölj som kräver lite större summor pengar än exempelvis nybörjarportföljen, så kika gärna in på den också och kolla vilken som passar dig bäst.

RikaTillsammans-portföljen – en portfölj för alla väder

Kom igång med RikaTillsammans-portföljen

https://www.shareville.se/medlemmar/rikatillsammans/portfolios/11573/yield

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-04-13 klockan 12:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.