Råd om SEB Traditionell försäkring - Gamla Liv
Sök:

Råd om SEB Traditionell försäkring – Gamla Liv

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik

ställde för sedan frågan: Råd om SEB Traditionell försäkring – Gamla Liv

Hej,

Jag har sedan väldigt länge haft SEB Traditionell försäkring – Gamla Liv och kommer inte fram till ifall jag ska ha den kvar eller inte. Är det någon som har erfarenhet av denna försäkring och kan komma med något råd om hur jag ska tänka?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jag har ingen erfarenhet av denna försäkring men kan tipsa om att läsa på denna länk, här har vi nyckeltal, hur de placerat och hur det har gått för dessa placeringar. Jag hade jämfört dessa siffror med andra och sett om det är det bättre alternativet.
https://sebgroup.com/sv/om-seb/vilka-vi-ar/organisation/vara-divisioner/livforsakringsverksamheten/traditionell-forsakring-gamla-liv/nyckeltal-och-placering-for-traditionell-forsakring-i-gamla-liv

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-07-01 klockan 13:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.