Ränt på ränta
Sök:

Ränt på ränta

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av B Svartling

ställde för sedan frågan: Ränt på ränta

Förslag på fonder /aktier för att få en bra ränta på ränte effekt

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Läs gärna artikeln om ”Globala Barnportföljen”. Tycker även att du kan läsa artikeln ”Spara och bli rik” för att lära dig om hur du kan komma igång!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Ett utmärkt råd. När du väl smält kunskaperna från dessa artiklar återstår min favorit ”De bästa fonderna 2019”.

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    Nestor

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-01 klockan 07:43 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.