Ränta på ränta
Sök:

Ränta på ränta

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Dan

ställde för sedan frågan: Ränta på ränta

Hej!

Blir det någon skillnad i räntan på räntan-effekten om jag placerar mina pengar i olika konton hos Avanza enligt fyra hinks-strategin eller om jag placerar hela kapitalet på samma konto?

 

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej,

 

Det blir ingen skillnad om du har dina placeringar uppdelade på fyra ISK eller om du har alla på ett och samma ISK.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack, misstänkte att det var så.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Dan

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Dan!

Som Jonathan skrev ovan, så blir det ingen skillnad ränta-på-ränta effekten om du sparar det på olika konton eller allt på samma.
Så kör på det som känns bäst!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-12-30 klockan 11:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.