Ränta på ränta kalkylator
Sök:

Ränta på ränta kalkylator

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tomas

ställde för sedan frågan: Ränta på ränta kalkylator

Hej Jan!

Jag tyckte den gamla varianten på ränta-kalkylatorn var bättre än den nyare. För visst gick den äldre varianten att ställa högre än 25%? Kan du inte lägga upp den äldre varianten på en länk?

Mvh Tomas

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag kommer att lägga ut en länk där man kan ställa helt egna siffror inom kort. Jag räknade inte med att så många av er testade så mycket högre siffror. :-)

Gott Nytt År!

Jan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-31 klockan 11:32 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.