Ränta på ränta kalkylen
Sök:

Ränta på ränta kalkylen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Henrik

ställde för sedan frågan: Ränta på ränta kalkylen

Hej!

Apropå den här ränta på ränta kalkylen dom har lagt upp på denna sida så undrar jag vilken ”hink” den är baserad på? Är det Passiva , mellanrisk eller bufferthinken?

Tack för svar

Mvh

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ingen och alla, det spelar ingen roll och den fungerar för alla.

Avkastning är avkastning och det spelar ingen roll om den kommer från korträntefonder eller småbolag i biotech-sektorn, huvudsaken är att man låter avkastning och ev utdelning jobba vidare.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Som Charles skriver så är den baserad på alla, justera bara förväntad årlig avkastning så kan den fungera på allt!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-09 klockan 15:31 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.