Ränta på räntan
Sök:

Ränta på räntan

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av LH

ställde för sedan frågan: Ränta på räntan

Hej, jag har inte hittat något bra svar på detta än, någon som har något väldigt utförligt svar som till och med en idiot skulle förstå? :D

Skulle även vara hemskt tacksam om ni skulle dela med er med något exempel eller kanske någon bra aktie / fond som ni rekommenderar till detta.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Ränta på ränta får du på alla investeringar som ger avkastning.

Satsa på en global indexfond. Swedbank Robur Access Global t.ex.

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-19 klockan 19:08 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.