räntefond på Nordnet
Sök:

räntefond på Nordnet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Håkan

ställde för sedan frågan: räntefond på Nordnet

Spiltan Räntefond Sverige finns inte på Nordnet vilken ska man välja istället?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Varför en räntefond ens i första hand? Ska du ha pengar i sånt, välj ett vanligt sparkonto med 0% i ränta. Vill du lägga energi på att jaga nån procent hit eller dit så leta upp en bank som erbjuder ränta och innehar insättningsgarantin .

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Speciellt inte spiltan, i min kristallkula ser jag åtminstone ett namnbyte för dem

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag har sålt av alla mina räntefonder förutom AMF Mix räntefond.

De flesta svenska räntefonder innehåller mycket bostadskrediter och företagsobligationer. Inte så bra i dessa tider…

Har ersatt räntorna med guld och kontanter.

 

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-27 klockan 11:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂