Räntefonder2019
Sök:

Räntefonder2019

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av margaretha ekhäll-christophersen

ställde för sedan frågan: Räntefonder2019

Hej,

Jag har lyssnat på Rika Tillsammans ang. bra räntefonder.

Ja saknar uppgift hur det har gått för dessa fonder under 2018, skulle vara intressant att veta, och hur ni tror det går 2019.

Tacksam för svar.

M E-Ch.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Margaretha!

För att lättast få tag i den informationen så kan du gå in via Avanza eller Nordnet, skrev sedan in vilken av fonderna du vill se utvecklingen på i sökfältet.

När du väl fått upp fonden så väljer du perioden 2018-01-01 – 2018-12-31, då får du ett direkt svar på hur dom har gått!

Angående räntefonder framöver så är det nog inget du kan räkna med avkastning ifrån, i ett sådant ränteläge som vi är i nu så kan dom lika gärna gå minus som plus, för att få en garanterad avkastning så finns räntekonton med insättningsgaranti.

Tror du på en sjunkande styrränta så kan absolut räntefonder vara något, men tror du på stigande räntor så kanske man bör hålla sig borta?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-10 klockan 15:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.