Ray dalio all weather portfolio.
Sök:

Ray dalio all weather portfolio.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Johan

ställde för sedan frågan: Ray dalio all weather portfolio.

Finns det en fond, eller fond-i-fond som investerar enligt Ray Dalios principer?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det närmaste jag har hittat är min egen RikaTillsammans-portfölj.

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  @Jan: Registrerade mig på bullionvault (via din länk) igår. Måste säga att det verkar vara rätt bökigt att handla guld och förstår sig på BV. Först ska man överföra pengar från sin bank via Moneycorp (p.g.a. usel växelkurs hos svenska banker) och sedan ska man ”wire” Moneycorp med sitt konto på BV. Hur gör man när man vill sälja sitt guld och skicka tillbaka pengarna till sitt konto (via Moneycorp igen?).
  Känns väldigt omständigt och mkt växling. Är Guld-ETFer verkligen så osäkra? Är inte dom till 100% uppbackade av fysiskt guld (åtminstone Physical Swiss Gold som du rekommenderar)?
  Ombalansering med fysiskt guld samt beskattning känns ju som ett mini-projekt i jämförelse med handel av ETF via ISK.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  T

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-28 klockan 14:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.