Ray dalio (Rika tillsammans portföljen) Avanza
Sök:

Ray dalio (Rika tillsammans portföljen) Avanza

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jonatan Lundstedt

ställde för sedan frågan: Ray dalio (Rika tillsammans portföljen) Avanza

Hej

Jag vet Jan förespråkar att man endast kan sätta ihop denna rika tillsammans portfölj som försöker efterlikna Ray Dalio portföljen på Nordnet. Jag själv använder Avanza och jag undrar om ni kan hjälp mig att kunna skapa en relativt lik portfölj på Avanza med fonder samt dess portföljuppsättning.

 

mvh Jonatan L

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Sätter upp mig själv och följer frågan. Jag har nämligen tyvärr inte lyckats hitta motsvarande fonder på Avanza.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-18 klockan 13:11 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.