Redflag, Fortnox eller visma?
Sök:

Redflag, Fortnox eller visma?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Desirée

ställde för sedan frågan: Redflag, Fortnox eller visma?

Hej,

Jag är snart färdigutbildad medicinsk fotterapeut och ska öppna egen klinik.

Den administrativa biten är jag inte lika sugen på att hugga mig in på till en början då jag tror att de kommer ta för mkt av min tid och ge huvudvärk. (Kan tillägga att jag är ensamstående med en liten 2-åring där hemma)

Då funderar jag på om jag ska ta hjälp online utav nå tjänster. Men de finns ju lite grann att välja på.

Har du nå koll på dessa Jan ? Skulle vara så roligt att höra er prata om skillnaderna, för och nackdelar mellan Redflag, Fortnox och visma för små egenföretagare!

Tack på förhand!

Mvh

Desirée

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det viktigaste av allt är att du går någon form av bokföringskurs, om du redan inte har gjort detta. Hur lätta programmen än är, så är det väldigt lätt att göra fel för den oinvigde. Ibland kan det till och med kosta mer att rätta fel för en egenföretagare, än vad kostnaden hade varit om bokföringsbyrån hade tagit hand om räkenskaperna från början!

För nybörjare kan man testa Speedledger. Det programmet tillhandahålls av ett antal banker. Swedbank, Länsförsäkringar och Handelsbanken har eller har haft produkten. Kostnaden ligger under 200 kr per månad om jag minns rätt. Jag använder det inte själv, men verkar vara bra för nybörjare.

Visma fungerar bra för mig. Jag har även testat Fortnox, vilket jag fann väl så bra som Visma. Dock ej så bra så att jag orkar med att byta.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-13 klockan 06:32 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.