Reklambanner på siten
Sök:

Reklambanner på siten

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Roger

ställde för sedan frågan: Reklambanner på siten

En fråga helt utanför det vanliga sprara/investera frågorna.

Är det ngn mer än jag själv som är frusterad / irriterad på den TopBanner med reklam som numera lever sitt egna liv på siten?
Ibland så är den över hela sidan sedan när man scrollar så försvinner den för att komma tillbaka och då lägga sig över menyerna i toppen.

jo jag är medveten om att det är ett sätt att få in en liten summa för att driva det hela , men om reklamen blir så irriterande att den stör budskapet då finns det en risk att besökare / jag försvinner och det vill jag ju inte.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Finns det reklam på RT? Det visste jag inte. Någon illasinnad person har installerat AdGuard på min iPad, Blokada på Androiden och uBlock Origin på PC:n. Hoppas det inte har orsakat någon ekonomisk skada.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hmmm antingen så har ”någon” installerat ngn adblocker på min platta nu på morgonen, eller så håller Jan på att pilla…
  Finns inga annonser just nu denna morgon.

  Men en följdfråga Tale, om man använder ngn form av adblocker kommer det då några intäkter till siten ifråga?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Roger
 2. Vit pil

  Nu är jag inte helt säker, men tycker att jag har läst nånstans att annonsblockerare borde stoppa alla passiva inkomster till siten i fråga.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tale

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-29 klockan 22:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.