Remember More Kreditkort
Sök:

Remember More Kreditkort

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Diogo Fouto

ställde för sedan frågan: Remember More Kreditkort

Hej Jan,

Jag har hittat din blogg medan jag sökte om bolån, om hur jag ska bli av med det ”asap”, amortering och investering. Jag är helt nybörjare dock superintresserad av investering, sparande och ekonomisk optimering trotts att detta har inget direkt att göra med mitt yrke. Jag läser som en galning, med största uppmärksamhet och kritiskt tänkande om allt som finns på din blogg. Stort tack för allt det här, fantastisk jobb.

Anledningen att jag kontaktar dig idag är att f.o.m idag har kreditkort Remember more blivit ej tillgänglig. Jag ringde deras kundservice och de berättade att de flesta kunder som använder kortet betalde alltid 100% dvs ingen ränta. Det blev tydligen inte lönsam för de. Ärligt sagt det var exakt vad jag ville göra.

Iaf så blir det informationen i bloggen inte aktuell, tyvärr :(  Tänkte bara meddela dig om det.

Nu får jag försöka att få tag på något kort med liknande bra effekt.

Igen, Tack för dina insats och ärliga kommentarer.

Hälsningar,
Diogo

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tack för feedbacken, det visste jag inte. Jag tar med det i nästa sammanställning. Tack också för att du följer och läser på bloggen. :-)

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Har precis ansökt och fått beviljat re:member more så jag undrar hur ovanstående menar.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Johan
 2. Vit pil

  Jag fick hem det nu i veckan.. så märkligt..?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Johan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-15 klockan 14:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.