Revision av ursprungs Riks tillsammans portföljen
Sök:

Revision av ursprungs Riks tillsammans portföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jonas

Den här artikeln publicerades 2017-04-05 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Revision av ursprungs Riks tillsammans portföljen

När kommer du att hinna uppdatera och redogöra för revision i ”ursprungs” Rika tillsammans portföljen?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag har som ambition att kanske göra det under påsken. Det tar nämligen rätt mycket tid att sammanställa och egentligen är där inget behov att göra ombalanseringen. Grundregeln är nämligen att man inte behöver ombalansera mellan tillgångarna så länge som en tillgång håller sig i intervallet 15 % – 35 %.

Ingen av tillgångarna ligger utanför det intervallet och därför är det ingen panik och jag har prioriterat annat på bloggen, som t.ex. den här ”Frågor och svar”-delen. Men det kommer. :-)

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack jag ser fram emot det. Jag gjorde inget förra året så jag ligger kvar med en del fonder som jag vet du bytte ut då. Tänkte göra allt helt ”rätt” nu efter dina senaste rekommendationer.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Jonas

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-04-05 klockan 06:03 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.