Revolut
Sök:

Revolut

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sofia

ställde för sedan frågan: Revolut

Hej,

Jag vill sätta in pengar på mitt Revolut-bankkort för att kunna använda det i USA då jag ska dit ihelgen. Verkar som att jag måste göra en utlandsbetalning för att göra detta från min andra bank?! Känns ju onödigt att behöva betala varje gång jag ska föra över pengar till Revolut-kortet! Eller har jag missförstått något?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

En utlandsbetalning ska inte kosta mer än max 1.50 kr om det inte är gratis. Jag tror jag betalade 0.14 kr för min överföring från Swedbank. Det handlar om att pengarna på revolut kontot ligger på en brittisk bank. Jag intervjuade Revolut till ett kommande avsnitt och de berättade att de jobbar på att få svenska kontonummer. Det finns t.ex. lokala konton i Norge, men fram tills dess får vi göra den internationella överföringen eller sätta in pengar från ett annat kort tyvärr.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag har skickat från Handelsbanken till mitt revolutkort och det kostar inget. Har även satt in pengar från mitt handelsbanken kort och detta kostar inte heller.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Hur gick du tillväga vid banköverföring, jag lyckas inte få till detta :/???

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Hampus Ågren

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-28 klockan 13:12 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.