Revolut IBAN problem
Sök:

Revolut IBAN problem

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Viktor

ställde för sedan frågan: Revolut IBAN problem

Vill göra en banköverföring för att ladda mitt Revolut kort men min bank (SEB) godkänner inte det Iban som jag har i Revolut appen.

Det är ett GB IBAN. Någon mer än jag som fått detta problem?

Tacksam för hjälp!

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag har Swedbank och har inte haft några problem att göra internationella betalningar till Revolut. Har du pratat med SEB:s kundtjänst?

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Funderar på att skaffa Revolut men då jag inte använder någon bankkort hon min nuvarande bank (Pga avgift) så kommer jag behöva göra överföringar via internationell betalning. Jag använder Länsförsäkringar och har nog inte riktigt förstått hur stor avgift man tar ut. Är det vanligt att man gör överföringar via IBAN eller är bankkort vanligast?

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag har också SEB, och det har fungerat utmärkt. Det enda som inte var helt intuitivt var att jag var tvungen att göra en internationell (inte SEPA) överföring i SEK för att slippa SEB:s valutapåslag.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-16 klockan 16:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.