revolut kreditkort?
Sök:

revolut kreditkort?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av peter

ställde för sedan frågan: revolut kreditkort?

såg nyss artikeln i svd om revolut  bank  https://www.svd.se/brittiska-uppstickaren-ska-utmana-swish

 

ngn som har ngn erfarenhet?,verkar vara ett bra rese kort?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag skaffade deras elektroniska kort för köp i utländsk valuta på internet och till det funkade det tillfredställande. Sen blev jag dumsnål när de ville ha betalt för att trycka ett fysiskt kort och skaffade Coops kreditkort utan växlingsavgift och fria uttag i sverige o utomlands. Det är iofs bara avgiftsfritt första året.

 

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Visakortet hos Revolut betalade inte jag för alls. Tror inte dom kör med marknadskurs på valutan. Men dom måste få in pengar någonstans ifrån. Bitcoin skiljer sig från Bitcoin.com kursen. Någon Swish går nog inte att utnyttja om du inte har vänner som också har Revolut kan jag tänka.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Använder också revolut sedan en tid tillbaka. Haft ett problem under den tiden som kunde klaras ut med kundservice via chatten. Tror deras kundservice blivit bättre, då jag förstått att det varit en del problem med den tidigare.

 

https://revolut.com/referral/gunnar4lwc!G10D21

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-19 klockan 10:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂