Revolut - Mastercard
Sök:

Revolut – Mastercard

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Rolf Lundahl

ställde för sedan frågan: Revolut – Mastercard

Hej!

Har Revolutkortet en Mastercard logga vilket innebär att jag kan använda det på alla ställen som tar Mastercard?

Kan man få det med Visa-loggo?

Kan jag använda det i alla uttagsautomater?

Jag tänker använda Revolutkortet framförallt vid utlandsresor. Om jag har pengar kvar på kortet efter en resa och vill överföra beloppet till mitt SEB-konto, går det enkelt att göra det?

Med vänlig hälsning

Rolf Lundahl

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Rolf,

Jag har för mig att standard-versionen av Revolut är VISA och att premium-versionen är MasterCard. Någon annan läsare kanske kan bekräfta.

Jag har inte hittat någon uttagsautomat där jag inte kunnat använda det.

Ja, du kan föra över pengar från Revolut till ett bankkonto.

Hälsningar,
Jan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-30 klockan 19:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.