Revolut trading
Sök:

Revolut trading

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av E

ställde för sedan frågan: Revolut trading

Hej,

 

Har sett att Revolut nyligen lanserat sin trading-tjänst. Det vore i samband med detta intressant att höra spontana tankar, såväl som jämförelser med att investera via Revoluts platform kontra Nordnet/Avanza. Hur det funkar med skatteregler, huruvida det är säkert och huruvida det är ett bättre alternativ för småsparare som till exempel bor utomlands.

/E

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Ser ingen anledning att gå ifrån våra svenska nischbanker som levererar grymma tjänster för handel, där får du tillgång till ISK som är mest gynnsamt och om du bor i utlandet så kan du fortfarande använda KF och AF på dessa banker.

Vad ser du för fördelar?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-21 klockan 15:46 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.