Rika tillsammans portföljen i ISK eller KF
Sök:

Rika tillsammans portföljen i ISK eller KF

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Arne

ställde för sedan frågan: Rika tillsammans portföljen i ISK eller KF

Vad är bäst att ha rika tillsammans portföljen i ISK eller KF?Spelar det någon roll?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej,

Enligt Nordnet spelar det ingen roll då man slipper betala källskatt på dom långa räntefonderna som rekommenderas i portföljen då dom är registrerade i/på Irland. Det var vad Nordnets kundtjänst sa till mig.

I så fall är det ingen skatteskillnad att ha just dom ETFerna Jan rekomomenderar på ett ISK men om du skulle byta ut ETFerna någon gång i framtiden får du väl ha koll på hur skatteupplägget ser ut för just dom ETFerna du köpt.

/ J

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack för svaret

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Arne

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-20 klockan 12:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.